Sport

Fudbal: Gotova zimska pauza za igrače i upravu Vojvodine iz Bačkog Gradišta

Vukašin Ljubojev | 18. januar. 2021. | 10:51 | Sport

Dvadeset četiri igrača kao i uprava kluba Vojvodine iz Bačkog Gradišta minule subote, održali prvo ovogodišnje okupljanje i prozivku na svom matičnom stadionu.

Na prvom treningu prisustvovali su Mladen Bošnjak, Branko Brankov, Lazar Vranješ, Slavoljub Dabižljević, Bojan Đekić, Nemanja Marković, Dimitrije Ilić, Bratislav Jelić, Živko Kozarski, David Kudrić, Nemanja Marković, Velibor Novaković, Miodrag Pelengić, Aleksandar Prodanov, Zoran Stefanov, Bojan Ćulum, Nikola Ćulum, Andor Horvat i Marko Džigurski. Ekipi su se priključili omladinci Nikola Novaković, Aleksa Tatić i Nemanja Tomić, dok su opravdalo odsutni bili Veselin Erdeljan, Nemanja Janković, Davor Jelić, Nikola Mesaroški, Mihajlo Mihajlović, Noel Ačai i Davor Sabo.

Podsetimo da je Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta, završio prvi deo sezone u Vojvođanskoj ligi Sever na 1. poziciji sa 38 bodova. Početak prolećnog dela prvenstva zakazan je za 6. mart 2021. godine. Ekipu Voše očekuje težak raspored jer će u prva četiri kola tri puta gostovati, i to u 18. kolu FK Obiliću iz Novog Kneževca, u 19. kolu FK Srbobranu i 21. kolu FK ČSK – Pivari, dok će u prvom domaćinstvu u 20. kolu ugostiti Radnički iz Sombora.

Što se tiče kontrolnih utakmica, prva je zakazana već za vikend protiv AFK "Ade" u Adi, naredna je 30. januara u Novom Sadu protiv ekipe RFK "Novi Sad", 6. februara Vojvodina će dočekati FK Radnički 1912 iz Sombora, u 13. časova na stadionu sa veštačkom podlogom u Bečeju gde će kao domaćin odigrati sve ostale utakmice. 13. februara dočekaće FK "Mladost" iz Bačkog Jarak u 11 časova. 14. februara "ŽSK" Žabalj u 11 časova 20. februara Slogu iz Temerina takođe u 11 časova i 27. februara Hajduk iz Divoša u 13 časova takođe na stadionu sa veštačkom podlogom u Bečeju.

Fudbal: Gotova zimska pauza za igrače i upravu Vojvodine iz Bačkog Gradišta
Ostale vesti iz ove kategorije