Sport

Fudbal: Bečejci počeli pripreme, ambicije – gornji dom tabele

Vukašin Ljubojev | 18. januar. 2021. | 10:55 | Sport

Prozivka igrača Omladinskog fudbalskog kluba Bečej 1918 pred početak priprema za prolećni deo sezone 2020/2021 održana je juče na Gradskom stadionu kraj Tise.

Prozivci je prisustvovao predsednik kluba Zoltan Gujaš, potpredsednik kluba Nedeljko Vasić, sportski direktor Miloš Andrić, novi - stari trener Branko Savić sa svojim pomoćnikom Daliborom Novčićem kao i 24 igrača.

Kao i u svakom prelaznom roku došlo je do određenih promena u igračkom kadru.

Za sada se zna da će Bečejci u toku priprema imati osam provera, ali jedino još nije utvrđeno da li će i na kojim kontrolnim utakmicama biti u ulozi domaćina odnosno gosta.

Momci sa Tise imaće nešto više od mesec dana da „uštimaju“ svoje redove, jer je početak drugog dela sezone zakazan za 6. mart kada će na svom stadionu dočekati ekipu Dinama 1945 iz Pančeva.

Podsetimo da su plavo-beli prvi deo prvenstva u Srpskoj ligi Vojvodina završili na 11. mestu od 20, sa 27 bodova, odnosno sa 8 poraza, 8 pobeda i tri nerešene utakmice, dok je gol razlika Bečeja remizirana 32 puta su plavo beli u minulom delu sezone tresli mrežu protivnika dok su isto toliko puta vadili loptu iz svog gola. Uzme li se u obzir da će na kraju sezone iz lige ispasti šest ili sedam timova, ekipa Bečeja moraće da zapne i da trudom i radom krene u borbu ka vrhu tabele kako bi izbegla kritičnu donju zonu.

Fudbal: Bečejci počeli pripreme, ambicije – gornji dom tabele
Ostale vesti iz ove kategorije