Sport

Burna godišnja Skupština OFK „Bečej 1918 “

Redakcija TV Bečej | 22. januar. 2021. | 12:41 | Sport

Održana je godišnja skupština OFK „Bečej 1918“ na kojoj su prisustvovali, delegati, članovi Skupštine i Upravnog odbora. Skupština je protekla veoma burno, uz puno pitanja i rasprave, pre svega zbog nagomilanog duga za električnu energiju. Polemika se vodila i oko trenera, igrača, postignutih rezultata, ali kao što je rekao predsednik Skupštine bečejskog fudbalskog kluba, veoma je važno imati ovakve sastanke, na kojima se otvoreno priča, gde se upućuju konstruktivne kritike.

Predstavljeni su i novi članovi Upravnog odbora, a u klubu se vode mišljenjem da je važno imati kvalitetne i dobre igrače, kao i upravu koja će se boriti za klub, bez obzira na takmičarsku ligu. Nedeljko Vasić, potpredsednik kluba, reko je da klub ima duga prema elektrodistribuciji, ali da su tu i kamate, i još mnogo toga, da je sve u postupku rešavanja, a da mnogi nisu ni znali da su utuženi, dok tužba nije stigla.

Inače  pripreme srpskoligaša sa Tise počele su promocijom novog – starog šefa stručnog štaba Branka Savića , a već za desetak dana fudbaleri će imati i prvu proveru, u kojoj će se sastati sa ekipom Jedinstva iz Rumenke.

Burna godišnja Skupština OFK „Bečej 1918 “
Ostale vesti iz ove kategorije