Kultura

Završni koncert polaznika „Muzičkog kampa“ u nedelju 29. avgusta

Redakcija TV Bečej | 25. avgust. 2021. | 7:20 | Kultura

„Muzički kamp“ koji se od 16. avgusta u Bečeju održava po 4. put svoju završnicu imaće ove nedelje. Deca uzrasta od 7 do 16 godina imala su priliku da u okviru kampa uz pomoć profesionalnih muzičara uče osnove sviranja pop i rok muzike. Takođe, u sklopu posebne radionice u “Muzičkom kampu” su učestvovali i mališani od 3 do 7 godina koji su svoju završnu priredbu imali juče u prostorijama Narodne biblioteke Bečej u kojima se kamp i održava. Prema rečima organizatorke kampa, Đijante Lovaš, ove godine je zabeležen rekordan broj učesnika, čak 70 mladih muzičkih talenata koji su od instrumenata imali priliku da uče gitaru, bas gitaru, bubnjeve, violinu i klavijature.

Naučeno na ovogodišnjem kampu prvi su imali priliku da pokažu oni najmlađi u okviru jučerašnje priredbe u Narodnoj biblioteci.

Starijih polaznici „Muzičkog kampa“ svoje veštine i umeće pokazaće u okviru koncerta 29. avgusta od 19 časova u poslastičarnici „Žerbo“ u Bečeju.

Održavanje „Muzičkog kampa“ ove godine omogućili su Ministarstvo kulture i informisanja i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Završni koncert polaznika „Muzičkog kampa“ u nedelju 29. avgusta
Ostale vesti iz ove kategorije