Politika

Komoly vita a LINK-FTO működéséről

Bogdanović Zorana | 2017. november. 30. | 15:26 | Politika

Az óbecsei Községi Képviselő-testület képviselői ma a LINK-FTO vállalat működéséről vitatkoztak, mely 70%-ban a helyi önkormányzat tulajdonát képezi, míg 30%-os részesedése PIK Bečej vállalatnak van. Szemügyre vették a mezőszolgálat 2016-os tevékenységéről szóló jelentéseit, és megvitatták a vállalatok veszteségeit, amelyek az elmúlt évben közel 846.000 dinárt tettek ki.

A képviselők szintén elfogadták a LINK-FTO 2016-os veszteségeinek fedezésére vonatkozó döntést, amelyet úgy definiáltak, hogy a veszteséget részben az előző időszakból származó el nem osztott nyereségből 73.000 dinár értékben fedik le, míg a fennmaradó részt a következő időszak nyereségéből fedezik.

Úgyszintén elfogadták a Komunalac közvállalat üzleti tervének módosításait és megválasztották az Iskolabizottság új tagjait is.

Komoly vita a LINK-FTO működéséről

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából