Sport

Ognjen Đuričin i Zita Seke sportisti godine

Dijana Peter | 24. decembar. 2017. | 13:08 | Sport

Fudbaler Ognjen Đuričin i plivačica Zita Seke proglašeni su za sportiste godine opštine Bečej. Ovogodišnji sportski rezultati sumirani su proteklog petka u svečanoj sali Gradske kuće, kada su uručene 42 nagrade sportistima, trenerima, klubovima, sportskim radnicima i organizacijama.

Dodelu pehara i diploma najuspešnijima organizovao je Savez sportova opštine Bečej.

Kod mlađih pionira najuspešniji je bio Mate Molnar iz Kajak kanu kluba Bečej, a kod mlađih pionirki Nataša Kekić iz PVK Bečej. U kategoriji pionira i pionirki najviše rezultata su u tekućoj godini postigli Marko Mišković, član Kajak kanu kluba Bečej i Zita Seke, članica PVK Bečej. Među kadetima i kadetkinjama za najuspešnije su proglašeni  Gabor Kurcinak iz Kuglaškog kluba Vojvodina i Nađa Grozdanović iz ŽOK „Bečej“. U grupi juniora i juniorki nagrađeni su Đorđe Rakić iz MOK Bečej i Jovana Borđoški iz Karate kluba BPS.

Najbolji senior u 2017. godini je Ognjen Đuričin, član OFK Bečej 1918, a najbolja seniorka Anja Lepeš Kovač, iz Sunrise yoga studio.

Ekipnu nagradu je odnela seniorska ekipa OFK Bečej 1918, dok u kategoriji ženskih timova ekipa kadetkinje STK Vojvodina.

Za najuspešniju sportsku organizaciju je izglasan OFK Bečej 1918.

Treneri godine su Poljak Šandor, Milan Kaćanski, Vladislav Živanović. U kategoriji sportskih radnika, priznanje je uručeno Dejanu Stanojevu.

Za radničko sportske igre nagradu su primili Stana Baćinski i Zdravko Perušin – Buca.

Priznanje za životno delo dobio je Janoš Žolnai.

Posebna nagrada za doprinos razvoja sporta opštine Bečej uručena je Draganu Kneževu.

 

Ognjen Đuričin i Zita Seke sportisti godine
Ostale vesti iz ove kategorije