Gazdaság

Tošić: „A nyolcmilliós gyógyfürdő építése áprilisban kezdődik”

Bogdanović Zorana | 2017. december. 25. | 16:27 | Gazdaság

Az óbecsei gyógyfürdő építési munkálatai a tervek szerint a következő év áprilisában vagy májusában kezdődnek - jelentette ki az óbecsei önkormányzat elnöke, Dragan Tošić a Bečejski ugao című műsor vendégeként.

Elmondta: a hazai befektető levélben küldött tájékoztatást az Önkormányzatnak a tervekről, és pillanatnyilag a tervdokumentáció kidolgozása folyik. A befektetés 8 millió euróba kerül.

A befeketető egy 5 hektáros parcella felvásárlása iránt érdeklődik, amely a Komunalac Közvállalat mellett található, az egykori Csárda helyén.

Az aquapark és vendéglátóipari komplexum – amely a hotelt, a medencéket, és az éttermet is magába foglalja – három fázisban készül majd el – mondta Tošić, és hozzátette: a befektető körülbelül 85 embert szeretne foglalkoztatni.

További részletek a Bečejski ugao című műsorban, pénteken 20 órától.

Tošić: „A nyolcmilliós gyógyfürdő építése áprilisban kezdődik”

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából