Közélet

A közgazdaságisok a Fiatalok a médiában projektben

Bogdanović Zorana | 2017. december. 26. | 15:10 | Közélet

Az óbecsei Közgadasági-kereskedelmi Iskola tanulói részt vettek a  Kognicio Polgárok Egyesületének projektjében, amely a Fiatalok a médiában nevet viseli, és a célja, hogy a fiatalokat megismertesse a média világával és működésével helyi szinten és szélesebb körben is.

A felmérések azt mutatják, hogy bár a média legnagyobb fogyasztói a fiatalok, annak tartalma pont az ő igényeikhez, vágyaikhoz alkalmazkodik legkevésbé – mondja Katarina Peters, a Kognicia elnöke.

Kiemelte, hogy Óbecse Község támogatásának köszönhetően, az egyesület ezzel a projekttel hozzájárult a médiatartalmak jobb megértéséhez, és felkeltette az érdeklődést a fiatalokban a nagyobb szerepvállalásra a médiában.

Peters a helyi önkormányzat és a civil szféra együttműködésével kapcsolatban azt mondta: Óbecse Község felismerte a fiatalok médiaműveltségének fontosságát, és így példaként szolgál más önkormányzatok számára is.

A közgazdaságisok a Fiatalok a médiában projektben

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából