Közélet

А főtér az ünnepek szellemében

Bogdanović Zorana | 2017. december. 26. | 15:17 | Közélet

Az óbecsei téli csodás Télapó-napok elnevezésű rendezvény tegnap este nyílt meg a főtéren.

Az ünnepélyes megnyitó előtt a Katicabogarak gyermekkórus énekelt, akik fellépésükkel mosolyt csaltak az egybegyűltek arcára. Ezután a legfiatalabbak várták a Télapót, aki segítőivel és óbecsei cserkészek társaságában érkezett. A gyerekeknek cukorkát osztogatott, és fényképezkedett velük a karácsonzfa mellett.

Tegnap este fellépett a Katicabogarak gyermekegyüttes is, később a legkisebbeknek diszkó-estet szerveztek. Délután megkezdte a munkát a Téli bazár is, amelyen sokféle ajándékot lehet vásárolni.

A rendezvény szombatig, december 30-áig tart. Minden nap 14 órától estig a kicsiknek alkalmuk nyílik a műhelymunkákon való részvételre, a Đido és a Petőfi Sándor Művelődési Egyesületek fellépésének, valamint a Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény bábelőadásának megtekintésére, és a diszkó-esteken való kikapcsolódásra, míg szombaton, a rendezvény utolsó napján 20 órától a Fingerbeng helybeli egyesület lép fel.

А főtér az ünnepek szellemében

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából