Politika

Vita nélkül a közvállalatok munkatervéről

Bogdanović Zorana | 2017. december. 27. | 15:26 | Politika

A helyi parlament idei utolsó ülése viták nélkül zajlott, már ami a Vodokanal, a Komunalac és a Távfűtőművek Közvállalat 2018-as munkatervét illeti.

A Komunalac igazgatója, Željko Plavšić a legnagyobb problémaként a felhalmozódott több milliós tartozást emelte ki a beszerző felé, a tartozásokat a Felügyelőbizottság felé, és az elévült alapeszközöket a munkához. A képviselőkhöz intézett beszédében a 2018 as tervek egy részét is megemlítette.

A Vodokanal 2018-as tervében egyebek mellett egy vagy két kút fúrása, és legalább négy revitalizációja szerepel, valamint egy kút fúrása és felszerelése Bácsföldváron, és a településen a vízhálózaton folyó, valamint a péterrévei vízgyárban a munkálatok befejezése.

A Távfűtőművek tervében a helyi önkormányzattól láttak elő eszközöket, 19,4 millió dinár értékben, amelyet a távfűtőhálózaton keletkezett meghibásodás elhárítására fordítanak majd, valamint az üzemi felújításokra és új projektek kidolgozására, amelyek közül a legfontosabb a biomasszával történő fűtési rendszer kiépítése.

Emellett tervben van az Alsópark, a Nestor Džilitova, a Ljuba Doroslovački és a Sever Đurkić településeken a távfűtővezeték felújításáról szóló tervdokumentáció kidolgozása is.

A mai közgyűlésen a Népkönyvtár új igazgatójának Đijanta Lovaš okleveles zeneművész-zongoristát nevezték ki, akit az intézmény igazgatóbizottsága javasolt erre a pozícióra.

Vita nélkül a közvállalatok munkatervéről

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából