Politika

Tagsági kártyákat osztott ki a SZKMM Óbecsén

Bogdanović Zorana | 2018. január. 14. | 13:02 | Politika

A Szerb Királyság Megújulási Mozgalom óbecsei Községi Szervezete 420 tagsági kártyát osztott szét a község lakosai között.

Az Ivan Perišić I. Helyi Közösség termében a pártaktivitásokról is szó esett, amelyekkel megoldást keresnének az alapvető, mindennapi problémákra és a lakosság szükségleteire. A kommunális és infrastrukturális kérdéseket is megtárgyalták, szó volt a mezőgazdaságfejlesztést érintő kérdésekről, oktatásról, kultúráról, gazdaságról, és más, stratégiailag fontos szegmensekről, amelyek előrelendítésével javíthatnának az óbecseiek mindennapjain – emelik ki a pártban.

A tagság erősítése, a fiatalok afirmációja, képzések szervezése a történelmi tényeken, a királyság és a trónörökös jelentőségén alapuló nemzeti öntudatébresztés céljából Szerbia jövőbeni prosperitásáért – csak néhány a párt akciói közül, amelyeket a következő időszakban megvalósítnak majd – emelte ki a SZKMM óbecsei Községi Szervezetének elnöke.

Tagsági kártyákat osztott ki a SZKMM Óbecsén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából