Politika

Óbecse KKT: Támogatás a Távfűtőműveknek a községi költségvetésből

Bogdanović Zorana | 2018. február. 6. | 15:06 | Politika

Óbecse Községi Képviselő – testületének tagjai a tegnapi helyi parlament ülésén elfogadták a Távfűtőművek ez évi külön programjára vonatkozó eszközök használatát az Óbecse község költségvetéséből.

A 2018-as költségvetésről szóló határozat előrelátja, hogy a „Toplana” Óbecse Közvállalat 14,4 millió dinár értékű támogatást kapjon. A pénz elsősorban az elosztóhálózatok kármentesítésére, a hőenergia-termelő üzemek felújítására és az új projektek fejlesztésére szolgál.

A közvállalat jelenlegi programjának megfelelően az önkormányzati költségvetésből tervezett eszközök 19,4 millió dinárt tesznek ki, melyből átutalták az előző évi biomassza-fűtőberendezés finanszírozására fel nem használt 5 millió dinárt.

A tanácstagok elfogadták a Zentai Történeti Archívum 2018-as munkaprogramját is. A „Toplana” KV Felügyelő Bizottság új tagjának, a munkatársak ranglistájáról, Bratislav Martinovićot nevezték ki, míg az Idegenforgalmi Szervezetnél Marijana Ćalovićot választották Laura Pejić helyett. Az Idegenforgalmi Szervezet Igazgatótanácsnál Oliver Dunđerskit nevezték ki Mirjana Tucakov helyett.

Óbecse KKT: Támogatás a Távfűtőműveknek a községi költségvetésből

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából