Sport

A Vidrák az ifjúsági válogatott és a női csapat felé fordulnak

Bogdanović Zorana | 2018. február. 14. | 16:08 | Sport

Az idei évadban az óbecsei GTC Vianor Vidrák Amerikai Futball Klub nem vesz részt a szenior versengésben, hanem az ifjúsági válogatottra - kadétokra és a pionírokra, valamint a női csapatokra összpontosítja majd munkáját.

A vezetőség elképzelése, hogy pár éven belül a szenior csapatjáték birtokosai épp becsei gyerekek legyenek.

Jelenleg folyamatban van a 15 éves és idősebb lányok beiratkozása, akik érdeklődnek az amerikai futball érintésmentes verziójának kipróbálásával. A női csapat első bajnoksága február 27-én és 28-án lesz Zomborban.

Alakulnak a válogatottak is, méghozzá, amelyek pionír labdarúgást játszanak, beleértve a fiúkat 15 éves korig és a kadétokat 17 éves korig.

A Vidrák az ifjúsági válogatott és a női csapat felé fordulnak

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából