Gazdaság

WinWin Shop nyílt Óbecsén

Bogdanović Zorana | 2018. március. 5. | 12:45 | Gazdaság

A WinWin Shop ma nyílt meg Óbecsén, az Újvidék utca 3-as szám alatt.

A megnyitás napján hihetetlen, 20 százalékos engedmények várják a vásárlókat a teljes készletre. 10.000 dinárig ajándék kuponok az első 200 vásárlónak, a jubiláris vásárlók pedig értékes ajándékokat kapnak: a 30. Huawei P8 Lite telefont, az 50. 32“-es televíziót, a 100. Pedig Favorit mosógépet.

A WinWin minden vásárló rendelkezésére áll, így remek vásárlási lehetőségeket kínál. Mindenekelőtt 24 havi, kamatmentes lefizetésre, csak személyi igazolvány felmutatásával, csekkekkel pedig 12 havi lefizetési lehetőséggel. Kiváló lehetőségeket biztosítottak a nyugdíjasoknak is, akik a nyugdíjuktól függetlenül vásárolhatnak több havi lefizetésre, és ez az akciós termékekre is vonatkozik.

A WinWin Shop a legnagyobb kiskereskedelmi üzletlánc Szerbiában, számítógép és elektronikai cikkek árusításával foglalkozik. A termékek széles választékának keretében laptopokat, asztali számítógépeket, televíziókészülékeket, digitális fényképezőgépeket, hálózati felszerelést, műszaki cikkeket, háztartási kisgépeket, szerszámokat, a ház és a kert rendezéséhez használatos gépeket találhatnak a vásárlók. A WinWin Szerbia több mint 75 városában jelen van, több mint 100 üzlettel.

WinWin Shop nyílt Óbecsén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából