Kultúra

Egy este Dinjával – valóság, szépítgetések nélkül

Bogdanović Zorana | 2018. március. 6. | 15:43 | Kultúra

Sandra Silađev rövid idő alatt lett az internet sztárja saját, Dinja nevet viselő Youtube-csatornájának köszönhetően, illetve azért, mert brutálisan őszintén mutatja be a társadalmi anomáliákat. Nemrégiben az óbecsei közönségnek is bemutatkozott egy stand-up performansz keretében, amelyre rekordidő alatt elfogytak a jegyek.

Dinja először digitális formában vált ismertté, ezután vált stand-up előadóvá. Sandra Silađev egy közvetlen, fiatal nő, végzettsége szerint színművész. Azt mondja, a fellépéseknek ezzel az új formájával egy évvel ezelőtt ismerkedett meg.

Sandra kiemelte, hogy számára nagyon hiányzott a médiából egy őszinte, brutális és nyers női alak, akinek a feladata szarkasztikus módon bemutatni a mindennapi szituációkat, és a valóságot – szépítgetések nélkül.

Jövő hónaptól az Est Dinjával a belgrádi Savamalán található Ben Akibi klub havi repertoárjának állandó része lesz, hamarosan pedig körútra indul Szerbiában és a környező országokban is.

Egy este Dinjával – valóság, szépítgetések nélkül

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából