Közélet

A nyugdíjas otthonban is megünnepelték a nőnapot

Bogdanović Zorana | 2018. március. 9. | 15:42 | Közélet

A Nemzetközi nőnapot tegnap este az óbecsei Nyugdíjas otthonban is megünnepelték. Körülbelül százan gyűltek össze, tánccal és élő zenével mulatták át az estét.

Nada Milovanov, az egyesület elnöke bevezetőjében köszönetet mondott az egybegyűlteknek, a hölgyeknek pedig szerencsét, egészséget és sok sikert kívánt, azzal a megjegyzéssel, hogy minden nap március nyolcadika kellene, hogy legyen.

Az ünnepséget megtisztelték a Helyi Önkormányzat és a Szerb Haladó Párt tagjai is. Az üdvözlő szavak után minden hölgyet megajándékoztak egy szál szegfűvel.

A nyugdíjas otthonban is megünnepelték a nőnapot

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából