Sport

Boban Filipović szerbiai ökölvívó bajnok lett

Bogdanović Zorana | 2018. március. 12. | 15:37 | Sport

Technikai kiütéssel Boban Filipović legyőzte Momčilo Nišićet a harmadik fordulóban a Nemzetközi profi ökölvívó bemutatón, Óbecsén. Filipović a meccs után megkapta a hivatalos szerbiai bajnoki címet, nehézsúlyú kategóriában.

A veretlen profi boxoló, Marko Nikolić a román Mugurela Sebe-n is felülkerekedett. A montenegrói Nikola Sjekloća legyőzte az olasz Alex Marongiu-t. Az est végén Miljan Rovčanin is győztesként került ki a Dražen Janjanin elleni meccsből, aki a második fordulóban egy sérülés miatt már nem tudta folytatni a meccset.

Hosszabb szünet után tért vissza a ringbe Nemanja Krstin is, az óbecsei Kickbox klubból. A sportoló legyőzte a Vladičin Han-ból érkező Darko Ristićet, annak ellenére, hogy betegséggel küszködött és rosszul érezte magát.

Az ökölvívás szerelmesei összesen hét professzionális meccset láthattak, hat bevezető összecsapás után. Hozzá kell tennünk, hogy a sorrendben nyolcadik óbecsei Nemzetközi provi ökölvívó revüt tartották most meg a Đorđe Predin Badža sportcsarnokban, körülbelül 300 néző előtt, és az ez alkalomból gyűjtött, jótékonysági adományokból óbecse községi beteg gyermekek gyógyíttatására fordítják majd.

Boban Filipović szerbiai ökölvívó bajnok lett

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából