Politika

A földterületek eladásából származó bevételtől függ a hitel összegének magassága

Bogdanović Zorana | 2018. május. 28. | 17:18 | Politika

Az óbecsei Községi Képviselő-Testület elfogadta azt a javaslatot, amely alapján a helyi önkormányzat hosszú távú, 45.400.000 dináros hitelt vesz fel, ebből pénzelné a községben tervezett, nagyobb beruházásokat.

Az összeg legnagyobb részét, 24.000.000 dinárt a geotermális furat felszerelésére fordítják.

A Tiszai kis kikötő IPA határon átnyúló projektre 17 millió dinárt szánnak, azzal, hogy a projekt, a kiépítés befejeztével az összeg 85 százalékát visszakapja az Önkormányzat.

A hitelből a Községi Igazgatóság felügyelői szolgálata részére is vásárolnának két új gépjárművet.

A hiteltartozás nem feltétlenül 45,4 millió dinár lesz végül, hanem - a község elnökének szavai szerint - azon földterületek eladásától függ, amelyeken az érdeklődő befektető a hotel és az aqua-park kiépítését tervezi.

Tošić állítja: a felmérések szerint a rendelkezésre álló földterület egyharmadának eladásával fedezni lehetne a furat felszerelését.

Tekintettel arra, hogy az ülést még annak vége előtt elhagyta néhány képviselő, Nenad Tomašević, a Képviselő-Testület elnöke kijeletette: csak azoknak fizetik ki a napidíjat, akik végig jelen voltak az ülésen.

A földterületek eladásából származó bevételtől függ a hitel összegének magassága

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából