Sport

Tomićević és Novaković ünnepélyes fogadtatása Óbecsén

Bogdanović Zorana | 2018. június. 12. | 16:26 | Sport

Marko Tomićević és Marko Novaković szerbiai válogatott kajakosok a Belgrád nyugodt vizein megtartott Európa Bajnokság után két éremmel tértek haza Óbecsére: egy arannyal és egy ezüsttel. A vagy és sikeres sportolókhoz hasonlóan, a párosnak ünnepi fogadtatás járt Óbecse Község elnöke, Dragan Tošić kabinetjében.

Emlékeztetőül: Marko Tomićević partnerével, Milenko Zorićtyal párosban nyert ezer méteren, új világrekorddal.

Marko Novaković és Nebojša Grujić párosban 200 méteren lettek ezüstérmesek. A szakasz közepén csaknem egy méteres előnyük volt, ám végül mégis felülkerekedett a spanyol páros.

Dragan Tošić, a Község elnöke és Nikola Džigurski, a Községi Tanács sporttal megbízott tagja gratuláltak az óbecsei kajakosoknak az elért eredményekért, és külön örültek annak, hogy a megnyert három éremből kettő éppen Óbecsére került.

Tomićević és Novaković ünnepélyes fogadtatása Óbecsén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából