Közélet

Óbecse Község és a Frikom a város "legédesebb akciójára hívogatnak

Ljubojev Vukašin | 2018. június. 13. | 14:50 | Közélet

Óbecse Község az Óbecse éjjel rendezvény "felvezetőjeként" - a Frikom céggel közösen - pénteken 11 órakor 1.000 darab jégkrémet oszt szét a községbeli, és távolabbról érkező gyerekeknek a téren.

Ebben az édes akcióban a Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézményt és az általános iskolákat is értesítették, hogy az alsósok is fagyizhassanak. Mivel megkezdődött a nyári szünidő, a szervezők biztosak benne, hogy a központ pénteken megtelik gyerekekkel.

A koncertekhez a színpad felállítása már megkezdődött, és nincs kétség afelől, hogy minden a terv szerint halad majd - mondta Mandić.

Óbecse Község és a Frikom a város "legédesebb akciójára hívogatnak

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából