Turizmus

„Manufesztáció“: Gondolkodj hazaiasan - vásárolj becseit!

Bogdanović Zorana | 2018. július. 10. | 11:06 | Turizmus

„Gondolkodj hazaiasan - vásárolj becseit“ - ez a Manufesztáció elnevezésű rendezvény mottója, amelynek célja, hogy a Felszabadulás téren, szeptember 15-én egybegyűjtse a kézműveseket, a különböző mesterségek ismerőit, akik a látogatóknak bemutathatják termékeiket, alkotásaikat.

Mindemellett a legkisebbek számára műhelymunkákat is szerveznek.

Ősi harcművészeti technikákat is bemutatnak majd, ezzel rámutatva a sport fontosságára a mindennapi életre, a koncentráció és az egészséges szellem fejlődésére.

Az esti programban az óbecsei és környékbeli zenei előadóké a terep.

A Manufesztációt a Mighty mighty Bechej’s szervezi, az Ökobecse, az Etno riznica és a Városi Színház közreműködésével, a Helyi Önkormányzat támogatásával.

Az érdeklődők a manufestacija@gmail.com e-mail címen jelentkezhetnek, de kitölthetik a jelentkezési lapot a Scena Színházi Klubban is. Nem fontos, hogy a benevezők profik legyenek, elegendő, ha megvan bennük a jó szándék, és a vágy, hogy megmutassák munkáikat másoknak - mondják a szervezők.

„Manufesztáció“: Gondolkodj hazaiasan - vásárolj becseit!

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából