Politika

Vita a bevételekről, a Vodokanal Közvállalat működéséről és a sportközpontról

Bogdanović Zorana | 2018. szeptember. 9. | 17:01 | Politika

Óbecse Község képviselő testületének tanácsnokai tegnap a községi költségvetés első félévi megvalósulásáról vitáztak.

Az ellenzék azt állította, hogy a büdzsét nem reálisan tervezték, s egyes kiadások túllépték a tervezett szintet az első hat hónapban, illetve hogy csökkentek a kereseti adóból származó bevételek, a hatalmi többség viszont ezt azzal cáfolta, hogy az első félévben megvalósított bevételek elérték az 50 százalékot, a deficit pedig csupán azoknak a beruházásoknak a következménye, amit az önkormányzat a hatalom felsőbb szerveivel közösen végez, ugyanis minden projekt esetében biztosítania kell az önrészt.

Vita folyt a „Đorđe Predin Badža“ Ifjúsági Sport és Művelődési Intézmény tavalyi évi jelentéséről is.

Megvitatták a „Vodokanal” Közvállalat 2017-es ügyvitelét is.

A tanácsnokok megszavazták a tagcseréket az iskolaszékek esetében, módosították a piacokról, a kommunális felügyelőségről, a montázsobjektumok elhelyezéséről és lebontásáról szóló rendeleteket, de foglalkoztak a csapadékelvezető hálózattal, a kéményseprői szolgáltatásokkal, a vendéglátó, kereskedelmi létesítmények munkaidejével, de tárgyalták a Komunalac Közvállalat működési tervének módosításait is.

Vita a bevételekről, a Vodokanal Közvállalat működéséről és a sportközpontról

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából