Közélet

A tető felújítása november végéig befejeződik

Bogdanović Zorana | 2018. október. 4. | 11:28 | Közélet

A Djordje Predin Badža Ifjúsági és Sportközpont tetőszerkezetének a felújítása már három hete tart, s a munkálatoknak 60 nap alatt kell befejeződniük.

A sportközpont 1988-ban épült. Azóta, néhány kisebb javítás kivételével a lapos tetőt csak egyszer újították fel részlegesen. Hogy elhasználódott, azt az is mutatja, hogy megjelentek a belső falakon a beázás jelei.

Az elkövetkező időszakban a sportközpont vezetősége a csarnokot szeretné rendbe tenni, a sportolási feltételeken javítani.

A tető felújítását a kivitelezők csoportja végzi, az újvidéki „Tron Tex“ Kft. vezetésével, a szintén újvidéki „DeHidra 021“ és a „AG Institut“ cégek közreműködésével.

A beruházást a Tartományi Nagyberuházási Alap finanszírozza csaknem 30 millió dinárral, az önkormányzat pedig 9 millió dinárt biztosított.

A tető felújítása november végéig befejeződik

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából