Turizmus

A „Tanderbal“ első kategóriás szerbiai rendezvény

Bogdanović Zorana | 2018. október. 4. | 12:08 | Turizmus

A „Tanderbal“ rendezvényt az elsőkategóriás szerbiai rendezvények közé sorolták be. Az elismerést, ami a legmagasabb minőségi elismerés, az Óbecsei Turisztikai Szervezet képviselőinek Újvidéken, a nemzetközi Idegenforgalmi Vásáron adta át a rendezvényt szervező „Szerbia turizmusa és rendezvényei” Egyesület.

A Tanderbal turisztikai attrakciója az úgynevezett girland, emberi füzérlánc kialakítása a Tiszán, amely egyetlen ilyen jellegű rendezvény Szerbiában.

A „Tanderbal“ jövőre augusztus második hétvégéjén kerül megrendezésre, s következzék az ismertető, hogy mi lesz majd a programban.

Óbecse Községből további két eseményt kategorizáltak: a Télapó napok IV-es kategóriát kapott, a Képzőművészeti Tábor pedig III-ast.

A „Tanderbal“ első kategóriás szerbiai rendezvény

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából