Sport

200 dzsúdós vett részt a 21. Nemzetközi és 11. Željko Nikolić Emléktornán

Ljubojev Vukašin | 2018. október. 7. | 13:03 | Sport

Az óbecsei Mladost dzsúdó klub múlt szombaton a Djordje Predin Badža sportközpontban megszervezte a 21. Nemzetközi Tornát a gyermek és ifjúsági kategóriákban, illetve a 11. Željko Nikolić Emléktornát pionírok számára a 66 kilogrammos súlycsoportig.

A tornán öt ország 36 klubjának 225 dzsúdósa vett részt.

Az óbecsei klub színeit idén 9 ifjú sportoló védte, köztük Aleksandar Stojkov, aki Szerbia bajnoka lett dzsúdóban.

A nemzetközi verseny jelentős az egész régió számára, hisz felkerült a fontosabb sportrendezvények térképére, mondja Vlatko Belovuković vezetőbíró.

Az emléktorna győztese, a 100 eurós fődíj nyertese Luka Kovačević, a belcsényi Cement Dzsúdó Klub tagja lett, csapatban pedig 19 ponttal az újvidéki Slavija lett az első.

200 dzsúdós vett részt a 21. Nemzetközi és 11. Željko Nikolić Emléktornán

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából