Sport

Labdarúgás: A bácsföldváriak kapaszkodnak az első hely felé

Ljubojev Vukašin | 2018. október. 7. | 13:57 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina labdarúgó Klub saját pályáján verte meg 2:1-re a szeghegyi Njegoš csapatát.

Kemény mérkőzés volt számos szabálytalansággal, lapokkal és szünetekkel, de végül is megérdemelt volt a házigazdák győzelme – röviden ez lehetne a mérkőzés krónikája.

Már a kezdő sípszótól kemény, agresszív játék kezdődött mindkét oldalról, viszont csak a kék-fehérek oldaláról születtek gólhelyzetek. Az első két helyzetet Boris Bečanović alakította ki a 10. és 15. percben. Négy perccel később a 19. percben Nenad Kudrić bal lábbal, 20 méterről lőtt a kapura, de csak a lécet találta el.

Az első gólt a házigazdák egy bedobás után érték el. Ikrašev dobta be a labdát, amit Bilbija helyezett be fejjel a kapuba, s lett 1:0-a az első félidő végeredménye.

A második félidő kezdetén, pontosabban a második félidő 20. másodpercében Dejan Savović a házigazdák 16-osánál elesik, Filipović bíró a fehér pontra mutat, ezután pedig Uroš Bojović gólt szerez.

A 48. percben kisebb kavarodás következik, aminek következtében Aleksandar Perazić megkapja a második sárga lapját, s így ezzel a Vošának szerez helyzeti előnyt, amit azonban csak a 81. percben tudnak kihasználni.

Ikrašev szögletrúgást végez el, a vendégek kapusa, Plavljanić kiejti a labdát a kezéből, viszont jó helyen van Nenad Kudrić, aki lecsap rá és a hálóba találva beállítja a 2:1-es végeredményt.

A Vojvodina pillanatnyilag a táblázat 2. helyén áll 17 ponttal, a következő meccsen pedig a Pannónia vendége lesz, amelynek mindössze 3 pontja van.

Labdarúgás: A bácsföldváriak kapaszkodnak az első hely felé

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából