Közélet

Az együttműködés fellendítése cserelátogatással Guyana-ba

Bogdanović Zorana | 2018. október. 22. | 13:25 | Közélet

A Francia Nagykövetség és a Szerbiai Francia Intézet küldöttsége látogatott el ma Óbecsére, hogy alátámasszák együttműködési projektjüket, amely a fiatalok cserelátogatását tűzi ki célul a franciaországi Guyana-ba, ezen kívül különböző edukatív, kulturális és más programokat foglal magába, melyek az óbecsei fiatalok számára készülnek.

A találkozón jelen voltak az Ifjúsági Iroda és az óbecsei középiskolások képviselői, akik az együttműködésről tárgyaltak, amely elsősorban a francia nyelv és kultúra elsajátítására összpontosít, nemzetközi pályázatok lehetőségét célozza meg, melynek segítségével anyagilag támogathatnák a becsei diákok cserelátogatását a franciaországi Guyana-ba.

Az Ifjúsági Iroda, három óbecsei középiskola tanulóival együtt, idén áprilisban, vendégül látott 18 tanulót és négy tanárt a franciaországi Guyana-ból.

A hatnapos tartózkodásuk során, a vendégek megismerkedhettek községünk történelmi, kulturális és ökológiai látványosságaival, meglátogatták a Fantast kastélyt, Újvidéket és az óbecsei gyerekekkel együtt élvezték az aktivitásokat.

Az együttműködés fellendítése cserelátogatással Guyana-ba

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából