Sport

Az „Ekonomisták” második helyezést értek el teremfociban a körzeti versenyen

Bogdanović Zorana | 2018. november. 9. | 12:22 | Sport

Az óbecsei Közgazdasági-Kereskedelmi Iskola tanulói, a szoros, döntő mérkőzés után, melyet a verbászi Žarko Zrenjanin Gimnázium csapatával játszottak, második helyezést értek el teremfociban, a körzeti versenyen, melyet Óbecsén tartottak.

A Verbásziak 4:3-ra legyőzték az óbecseieket, miután győzelmet arattak az újvidéki Jovan Jovanović Zmaj Gimnázium csapata felett 9:1 arányban, és győztek a palánkai dr.Radivoj Uvalić szakközépiskola diákcsapata ellen is 4:1-re.

Az „Ekonomisták“ 2:1-re legyőzték a temerini Lukijan Mušicki Középiskola csapatát. Az óbecsei Közgazdasági-Kereskedelmi iskola testnevelő tanára, Strahinja Gavrić, gratulált csapatának az odaadó harcért, és elismerte törekvésüket, annak ellenére, hogy megtizedelve ugyan, mégis nagyszerű eredményt értek el.

A teremfoci-versenyen 5 középiskola diákcsapata versenyzett, Újvidékről, Verbászról, Temerinből, Palánkáról és a házigazdák, Óbecséről.

Az „Ekonomisták” második helyezést értek el teremfociban a körzeti versenyen

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából