Közélet

Tánccal és énekkel emlékeztettek a legkisebbek a toleranciára és az interkultúrára

Bogdanović Zorana | 2018. november. 14. | 11:04 | Közélet

A Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény alkalmi ünnepséggel hívta fel a figyelmet az előttünk álló Nemzetközi Tolerancia Napjára, az óbecsei Városi Színházban. 5 kétnyelvű csoport lépett fel: a Katicabogarak, a Nyuszik, a Tulipánok, a Pillangók és a Gulliverek csoportja.

Az ovisok a városi BEUS zenekar kíséretében néhány szerb és néhány magyar nyelvű népdalt adtak elő.

A rendezvény jegyében a Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény igazgatónője, Tatjana Mitić, és pszichológusa Szubakov Szilvia, bemutatta Az interkultúra az iskoláskor előtti gyermekekkel való munkában című prezentációt.

A kultúrális-művelődési műsor után kihirdették a Leg leg Gyermekhét pályázatának győztesét. Az első helyezett a Közgazdasági-Kereskedelmi Iskola lett, második helyezést a Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény ért el, a harmadik pedig a Zdravko Gložanski Általános Iskola lett. Idén először osztottak ki speciális díjat, a sok évi odaadó munkáért és a magas szintű újításokért. Ezt az elismerést az óbecsei Műszaki Iskola kapta.

A Prizma könyvesbolt idén is megajándékozta a legsikeresebb résztvevőket. Az első helyezettek 20.000 dináros jutalomban részesültek, a második helyezettek 15.000, a harmadik helyezettek 10.000 dinárt, a különdíjban részesültek pedig 25.000 dinárt kaptak.

 

Tánccal és énekkel emlékeztettek a legkisebbek a toleranciára és az interkultúrára

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából