Kultúra

Antifasiszta november a Városi Színházban

Bogdanović Zorana | 2018. november. 14. | 11:06 | Kultúra

November 15-én és 16-án, az óbecsei Városi Színházban, kétnapos rendezvényt tartanak, Antifasiszta november címmel.

Ez a kultúrintézmény a Közgazdasági-Kereskedelmi Iskolával, a Gimnáziummal és az Ifjúsági Irodával együttesen gondolta ki ezt a témát, abból a célból, hogy a tolerancia napja alkalmából a fiataloknak felhívja a figyelmét az antifasizmus lényegére napjainkban.

Az Unoka című dokumentumfilm vetítései ingyenesek lesznek és két időpontban lehet megnézni, 14.30-tól és 19 órától. Közben 17 órakor, a Kreatív Központban beszélgetésen vehetnek részt az érdeklődők Ivan Ivanjival, neves íróval és rovatvezetővel, aki a nyilvánosság előtt úgy ismert, mint Tito német nyelvű tolmácsa.

Pénteken, november 16-án, 20 órától egy színházi dokumentum előadást tekinthetnek meg: „Smrt fašizmu:o Ribarima i Slobodi“ címmel, a belgrádi Reflektor teatar előadásában, Milena Bogavac rendezésében. A belépődíj 300 dinár.

 

Antifasiszta november a Városi Színházban

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából