Kultura

Februar u Pozorištu: Filmovi, predstave, koncerti i izložba u čast Danila Kiša

Zorana Bogdanović | 30. januar. 2019. | 9:04 | Kultura

Nakon januarske pauze zbog radova na modernizaciji velike sale, Gradsko pozorište Bečej pripremilo je bogat kulturni program za februar.

Ovog petka na repertoaru bečejskog pozorišta nalazi se filmska projekcija domaće komedije pod nazivom „Taksi bluz“. Posetiocima je na raspolaganju nekoliko termina i to petak u 18 i 20 časova, subota od 18.30 i 20.30, kao i nedelja od 16,18 i 20 časova.

Najmlađi će imati priliku da u petak od 16 časova pogledaju film „Aladin i leteći ćilim“, dok je u subotu zakazana projekcija nove verzije legendarnog filma „Povratak Meri Popins“. Ulaznice za bioskop koštaju 250 dinara.

Ciklus savremenog italijanskog filma počinje u ponedeljak 4. februara i traje do četvrtka 7. februara. U tom periodu ljubitelji kinematografije na raspolaganju će imati naslove „Opušteno“, „Lepi ljudi“, „Dečko od zlata“ i „Pučini i devojka“. Projekcije počinju u 20 časova i besplatne su.

Ulaznice za monodramu „Lazar“ staju 300 dinara, a predstava počinje u 19 časova. Poslednje subote u februaru biće odigrana predstava dramske trupe "Otelotvorenje" pod nazivom „Dok čekamo Godoa“.

Februar u Pozorištu: Filmovi, predstave, koncerti i izložba u čast Danila Kiša
Ostale vesti iz ove kategorije