Mezőgazdaság

„Tisza” Méhész Egyesület: Újra bizalmat szavaztak a régi vezetőségnek

Bogdanović Zorana | 2019. március. 4. | 11:08 | Mezőgazdaság

Az óbecsei „Tisza” Méhész Egyesület évi közgyűlésén megválasztották a Végrehajtó- és a Felügyelő Bizottság tagjait, a kétéves mandátumot pedig ismét a régi-új vezetőségnek szavazták meg.

A Végrehajtó Bizottság tagjai: Mile Mučalov, Pavle Varadinčev, Szerda András, Mészáros József, Dragolsav Bugarski, Milorad Lončarević, Veselin Nićin, Bonifárt Tibor, Saša Bačikin, Dragan Radaković, Kocsis Károly, a háromtagú Felügyelő Bizottság tagjai pedig: Željko Tarbuk, Alacs István, és Sanibor Kalinić.

Egyhangúlag elfogadták az egyesület 2018-as pénzügyi tervét, és a 2019-es évi munkatervet. A méhészek aktivitása az elkövetkezőkben a szakmai kirándulások, előadások, méhészeti vásárok, a méhész szövetségek látogatása, Szerbia és a régió kiállításainak megszervezése felé irányul, továbbá a gyógyszerek és a cukor kedvező áron történő beszerzése, valamint a kezdő méhészek számára, a méhész-iskola folytatása is célként szerepel az idei tervben.

Mučalov felkérte a méhészeket arra, hogy akik még nem fizették be adományaikat a mézvásárlási létesítmény megépítéséhez, azt mielőbb tegyék meg, emlékeztetve őket arra, hogy az összeg értéke 120 dinár kaptáranként, amelyre támogatást kapnak.

A közgyűlés után kiosztották Szerbia Méhészeti Szövetségének elismeréseit, az óbecsei egyesület kiemelkedő tagjainak.

„Tisza” Méhész Egyesület: Újra bizalmat szavaztak a régi vezetőségnek

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából