Turizmus

Az óbecseiek szárazkolbász versenyt szerveznek

Ljubojev Vukašin | 2019. március. 13. | 13:23 | Turizmus

A második Kolbászfesztivál – a legjobb óbecsei szárazkolbász, a Bečej 1918 Ifjúsági Futballklub barátainak szervezésében, pénteken, március 15-én lesz megtartva, 18 órától, az „Aruba” kávéházban, azaz az egykori „Davidof”-ban.

A tavalyi szárazkolbász premier-versenye után, a szervezők belátták, hogy ez a rendezvény megállja helyét, és eléri a régió nagy élelmiszer-versenyeinek rangját, éppen ezért március harmadik hétvégéjén, ismét megszervezik a sorrendben második versenyt, amely a szervezők elmondása szerint, a tavasz hirnökévé növi ki magát Óbecsén.

Igény van arra, hogy Óbecse is kapjon egy eredeti rendezvényt, amely a többi kolbászfesztivállal ellentétben, mint amilyen a turjai vagy a nagyerzsébetlaki, elsősorban és kizárólag szárazkolbász versenyből állna, mondták a szervezők.

A múlt évben a versenyben az óbecsei Futballklub 12 barátja vett részt, idén még több versenyzőre és látogatóra számítanak.

Mindenféle szárazkolbász tulajdonosa benevezhet a versenyre, 500 dináros regisztrációs díj ellenében, és a szervezők egy kérésének eleget téve.

Mint a múlt évben, idén is háromtagú zsűri osztja ki az értékes nyereményeket a három legjobb szárazkolbász tulajdonosnak.

Az óbecseiek szárazkolbász versenyt szerveznek

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából