Politika

OO SNS Bečej: „Nećemo dozvoliti da se ruši ustavni poredak Republike Srbije“

Redakcija TV Bečej | 19. mart. 2019. | 11:21 | Politika

OO SNS Bečej: „Nećemo dozvoliti da se ruši ustavni poredak Republike Srbije“

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bečej, saopštio je da pruža potpunu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću povodom situacije nastale prethodnih dana.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"U oči dana i na dan kada se navršilo 15 godina od velikog i strašnog pogroma koji su kosovsko-metohijski Albanci, uz podršku dela međunarodne zajednice poveli protiv srpskog naroda, a koji je rezultirao rušenjem i paljenjem 35 crkava i manastira, 935 srpskih objekata, kada je proterano 4.012 Srba iz šest gradova i devet sela, nastradalo 28 osoba, a 994 povređeno, dan kada treba da se setimo svih žrtava i odamo im poštu, fašista Obradović i tajkuni Jeremić i Đilas nervozni što se sve manje građana okuplja, vrše upad na nacionalnu televiziju, a potom i pokušavaju da upadnu u Predsedništvo želeći da se vrate na vlast da bi ponovo pljačkali, nipodaštavajući žrtve kojih treba da se setimo, pogotovo na taj dan!

Mi ne možemo i nećemo dozvoliti da fašista Obradović i tajkuni Jeremić i Đilas nasiljem ugrožavaju bilo koga. Ne možemo i nećemo dozvoliti da se ruši ustavni poredak Republike Srbije!

Građani treba da se zapitaju da li državom treba da vladaju oni koji izbore ne žele, ali žele vlast pa ne prezaju od bilo kakvog oblika nasilja.

Molimo pristojne ljude, sve one koji žele pravno uređenu Srbiju da ne učestvuju u nasilju, jer svi koji učestvuju u nasilju, za nasilje će i odgovarati.

Ovim putem naglašavamo da ukoliko bude potrebe da se brani ustavni poredak Republike Srbije stojimo na raspolaganju predsedniku Aleksandru Vučiću", navodi se u saopštenju.

Ostale vesti iz ove kategorije