Közélet

A közlekedési rendőrség fokozott ellenőrzéseket végez

TV Bečej Redakcija | 2019. március. 25. | 8:58 | Közélet

A közlekedési rendőrség fokozott ellenőrzéseket végez

Óbecse község Közlekedésbiztonsági Tanácsa felszólítja a polgárokat, az előírt közlekedési szabályok betartására, és arra, hogy a forgalomban viselkedjenek felelősségteljesen és becsületesen.

Arra kérik a közlekedés résztvevőit, hogy fordítsanak megfelelő figyelmet egymásra, hogy ezzel megóvják  saját és mások életét.

A gépjárművezetőknek különös óvatossággal kell közlekedniük az általános és középiskolák területén, ugyanakkor arra is felhívják a figyelmet, hogy ne vezessenek fáradtan, álmosan, betegen, alkoholos, illetve pszichoaktív gyógyszerek befolyásoltsága alatt.

A Községi Tanács óva inti a közlekedés minden résztvevőjét, de különösen a gépjárművezetőket, hogy szándékukat időben jelezzék, soha ne forduljanak el hirtelen, anélkül, hogy nem ellenőrizték volna a közlekedési helyzetet.

Óbecse község Közlekedésbiztonsági Tanácsa értesíti a lakosságot, hogy az elkövetkező időszakban a közlekedési rendőrség, fokozott ellenőrzéseket végez, a közlekedésben résztvevők között.

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából