Kultúra

Pozitív kritikát kapott Luka Jovanović, Nikola Tesla-ról készített Bemutató órája

Ljubojev Vukašin | 2019. március. 26. | 13:10 | Kultúra

Luka Jovanović, a bácsföldvári Svetozar Marković Általános Iskola hetedik osztályos tanulója, a helyi Könyvtárban megtartotta első, Nikola Tesláról szóló Bemutató óráját.

Egy előadásról van szó, amely minden korosztálynak megfelel és amely érdekességekről, történelemről és Tesla élete során elért eredményeiről szól, de egyúttal bemutatja a gyermekkorát, a szüleit, a kudarcait, és az igazságtalanságokat, melyekkel találkozott élete 87 éve alatt.

A tizenhárom éves fiú egyórás előadása sok iskolai barátját és barátnőjét odavonzotta, továbbá ismerőseit, rokonait és a tanárokat is. Jovanović nem titkolta, hogy ez egy ugródeszka lesz a további előadásaihoz.

És bár Luka ezt az órát a világ egyik legnagyobb elméjének szentelte, aki elektrotecnikával, azaz fizikával foglalkozott, bevallotta, hogy inkább az irodalom, a dráma és a sport érdekli.

Az első Bemutató óra Nikola Tesláról pozitív kritikákat kapott, a fiatal Luka Jovanović pedig a közeljövőben azt tervezi, hogy hasonló edukatív órát tart Óbecsén is.

Pozitív kritikát kapott Luka Jovanović, Nikola Tesla-ról készített Bemutató órája

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából