Közélet

Kicserélik az elöregedett szelepeket a vízvezeték-hálózaton

Bogdanović Zorana | 2019. március. 27. | 11:28 | Közélet

Az óbecsei Vodokanal Közvállalat  a fővezeték elöregedett szelepeinek cseréjén dolgozik Óbecsén, ezért nem volt víz tegnap az egész városban.

Annak a projektumnak a második fázisáról van szó, amelynek értéke mintegy 20 millió dinár, és amelyet a Tartományi Mezőgazdasági Vízgazdálkodási és Erdészeti Titkárság finanszíroz, melynek keretében kicserélik az elavult vízvezeték részeit, a Petőfi Sándor, a Svetozar Marković, a Đura Jakšić, valamint az Újvidék utca egyes szakaszain.

A projektum 13 saht vízvezeték részeinek cseréjét látja elő a fővezetéken. Tegnap hat helyen végezték el ezt a munkát, a többit pedig a jövő héten tervezik befejezni, amikor is szintén öt órától 16 óráig, szünetel a vízszogáltatás, jelentette be Grbić.

Ezeknek a munkáknak a befejezése után, 10 helyen, új tűzcsapokat szerelnek fel, illetve a régieket és elavultakat cserélik le, a Đura Jakšić, a Dózsa György, a Hajduk Veljko, az Újvidék és a Pionír utcában.

Emlékeztetőül elmondjuk, hogy a munkálatok első fázisában a Vodokanal Közvállalat, a tavalyi év folyamán, öt sahtot szanált, a Petőfi Sándor utcában.

Kicserélik az elöregedett szelepeket a vízvezeték-hálózaton

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2019. március 27. | 12:50

Még több hír ebből a kategóriából