Turizmus

Virágpiac: A rétestől a virágföldig

Ljubojev Vukašin | 2019. március. 28. | 14:49 | Turizmus

Óbecse község Turisztikai Szervezete és a „Biber” Polgárok Egyesülete, a helyi Önkormányzat támogatásával, idén tavasszal is, megszervezte a Virágpiacot, azzal a céllal, hogy segítsenek a polgároknak abban, hogy a növények széles választékával gazdagítsák zöld oázisaikat, úgy az otthonaikban, mint az udvaraikban és kertjeikben.

A kiállítók részvétele idén megdöntötte a rendezvény eddigi rekordját, ugyanis több mint száz kiállító vesz részt az eseményen.

A termelők és az eladók községünk területéről, továbbá egész Vajdaság és Szerbia területéről, nagy számban érkeztek. A kiállítók között ráfutottunk egy Észak-Macedóniából érkező fazekasra is, ezért a Virágpiac nemzetközi jellegűvé vált.

A növények közül, ezen a tavaszi piacon, mindenki találhat kedvére valót. A látogatók tényleg mindent megtalálhatnak, a cserepes virágoktól kezdve, a kerti virágokon át, a gyümölcsfákon, fenyőfákon keresztül egészen a trópusi növényekig és kaktuszokig.

A tavaszi kínálatot teljessé tette az a stand ahol feldolgozott zöldségfélék, és fűszernövények találhatók, melyekből az óbecsei Saša Nikolovski természetes szószokat és mártásokat készít.

Saša árukínálata minden ínyenc figyelmét felkelti, mivel ő az igazi tanúja az itteni étel- és íz-kísérletezéseknek.

A jó étel, az erős szószok és mártások után itt találhatóak az erős italok is. Pontosabban mézespálinka, földieperrel, málnával és más gyümölccsel. Ugyanezen a helyen, illatos és fűszernövényekből, természetes szappanok is vásárolhatók.

Az idei Virágpiacot még ma, az esti órákig meglátogathatják, Óbecse belvárosában, a Felszabadulás téren.

Virágpiac: A rétestől a virágföldig

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából