Közérdekű

Hétfőtől az utasokat a belvárosban a megjelölt állomásokról szállítják

TV Bečej Redakcija | 2019. május. 3. | 8:46 | Közérdekű

Hétfőtől, május hatodikától, az utasok nem az óbecsei autóbuszállomás megállóhelyéről, hanem a „Maksi” üzlet előtti és a Danilo Kiš utcában, a Petar Konjović Zeneiskola előtt levő megállókról utazhatnak.

A „Maksi” üzlet előtti megállóhelyről Péterrévére, Moholra, Adára, Zentára, Szabadkára, Magyarkanizsára, Mileševóra, Topolyára, Zomborba és Szegedre szervezik meg az utaztatást.

A Zeneiskola előtti megállóhelyről pedig az autóbuszok Bácsföldvárra, Temerinbe, Újvidékre, Belgrádba, Csikériára, Nádaljára, Szenttamásra, Csurogra, Törökbecsére és Nagykikindára szállítják az utasokat.

Emlékeztetőül elmondjuk, hogy jelenleg az autóbuszállomás áthelyezési munkálatai folynak az ipari központban, és ezért van szükség az autóbuszok közlekedésének módosítására.

Hétfőtől az utasokat a belvárosban a megjelölt állomásokról szállítják

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából