Sport

Bečej Kosárlabda Klub: az óbecsei szeniorok ismét kosaraznak

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 6. | 13:09 | Sport

A Bečej Kosárlabda Klub újonnan alakult szenior kosárlabda csapata az elmúlt szombaton, az első barátságos mérkőzésen, kikapott a magyarkanizsai KA-TAJM csapattól 74:91 arányban, negyedenként 28:23, 9:19, 13:34, 24:15.

Bár az eredmény mindig fontos, ez alkalommal az óbecsei fiúknak nem ez volt az elsődleges. De ha azt vesszük figyelembe, hogy a magyarkanizsai csapat az újvidéki VIBA ligában játszik, kiderül, hogy az eredmény nagyon is jó a Bečej kosarazóira nézve.

A Bečej Kosárlabda Klub első mérkőzése a magyarkanizsai csapattal tuljdonképpen a nyitánya volt a Nyári bajnokságnak, amely a hétvégén kezdődik, és ahol a Bečej a Bácska B csoportjában harcol majd. A hétvégén megtartott mérkőzés arra szolgált, hogy betekintést nyújtson a jelenlegi helyzetre, a játékosok felkészültségére, és a csapat egységként való működésére, mondta a kék-fehérek edzője Milan Brkljač.

Az óbecsei klub színeit Aleksa Bačikin, Strahinja Jokić, Marko Belić, Igor Gaković, Nikola Stojkov, Mihajlo Bačikin, Nikola Vuković, Mateja Đurić, Marko Vuković, Vule Bošnjak és Vuk Stričić védték.

És bár a játékos-létszám egyelőre elégséges, mégis szükség van egyes poziciók tökéletesítésére a csapatban.

A következő mérkőzést az óbecsei fiúk vasárnap, 18 órától játsszák, a Đorđe Predin Badža Sportközpontban Óbecsén, és a Harmadik Férfi Regionális Liga  első meccsén, a tiszaistvánfalvi Mladost csapatával csapnak össze.

Bečej Kosárlabda Klub: az óbecsei szeniorok ismét kosaraznak

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából