Közélet

A gyermekek biztonságáról tartott előadást Igor Jurić a Petőfi Sándor ÁI-ban

Bogdanović Zorana | 2019. május. 7. | 10:35 | Közélet

A gyermekek biztonsága az interneten, az azonoskorúak közötti erőszak, valamint az emberkereskedelem volt a témája annak a műhelymunkának, amelyet tegnap a Petőfi Sándor Általános Iskola tanulóinak és szüleinek tartott  Igor Jurić, a Tijana Jurić Alapívány megalapítója.

Hogyan védekezzünk az interneten, melyek azok a leggyakoribb hibák, melyek veszélyeztetik biztonságunkat a közösségi oldalakon, kinek áll jogában, hogy használja és visszaéljen fényképeinkkel, ez csak néhány téma azok közül, melyekről Jurić előadást tartott az általános iskola harmadiktól nyolcadik osztályos tanulóinak.

Bár a statisztikák azt mutatják, hogy a különböző típusú erőszaknak kitett gyermekek száma nőtt, a tény, hogy a gyermekek és a szülők jobban tudatában vannak a problémáknak, és gyakrabban jelentik őket, mondta Jurić.

A gyermekek biztonságáról tartott előadást Igor Jurić a Petőfi Sándor ÁI-ban

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából