Kultúra

A „Tajj” vonósnégyes ünnepélyesen megnyitotta a „Fantast 2019”-et

Bogdanović Zorana | 2019. május. 13. | 12:16 | Kultúra

Az újvidéki „Tajj” vonósnégyes, vasárnap este, a klasszikus és a modern zene kedvelőinek, megtartotta koncertjét, Óbecse község Közgyűlésének nagytermében, a nyolcadik Nemzetközi Zenei Verseny a „Fantast 2019” nyitányaként, a Petar Konjović Zeneiskola és a „Muzički trenutak” Egyesület szervezésében.

A „Tajj” kvartett tagjai Aleksandra Krčmar Ćulibrk-hegedű, Jovanka Mazalica-hegedű, Jelena Filipović-brácsa és Kalmár Tímea-cselló, nagyon sok koncerten és fesztiválokon szerepelnek hazánkban és külföldön egyaránt, és ezen a hétvégén ünnepelték 22 éves fennállásukat.

Emlékeztetőül elmondjuk, hogy a „Fantast 2019” zenei verseny hétfőn kezdődött, melyen az azonos nevű Bogdan Dunđerski kastélyban, május 23-ig, tudását és készségét hét kategóriában, hat hangszeren, kilenc ország 68 városából, azaz 84 iskolájából, több mint 500 versenyző méri össze.

A „Tajj” vonósnégyes ünnepélyesen megnyitotta a „Fantast 2019”-et

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából