Sport

Díszüléssel fejezték be fennállásuk 70. évfordulójának megünneplését

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 14. | 12:16 | Sport

A Bečej Kajak-Kenu Klub díszülést tartott fennállásának 70. évfordulója alkalmából. Az ünnepségen jelen voltak a helyi önkormányzat képviselői, a klub igazgatóbizottságának és képviselőinek tagjai, az óbecsei olimpikonok, és sok más vendég.

A jelenlevőket a klub elnöke Marko Božović köszöntötte, majd az egybegyűlteket Žarko Grčić professzor emlékeztette a régmúlt 1948-as évre, amikor a Nemzeti technika keretein belül, megalakult az óbecsei Hajós Egyesület, majd később maga a klub is.

Grčić beszélt azokról a versenyekről is, amelyeken az óbecsei klub részt vett, valamint mindazokról az eseményekről, melyeken a Bečej Kajak-Kenu Klub házigazdaként szerepelt, az elmúlt 70 év alatt.

A díszülés végén kiosztották a köszönő okleveleket mindazoknak, akik segítették a klub munkáját és fejlődését, továbbá a szervezőbizottság javaslatára, plakettekkel jutalmazták azokat az egykori és jelenlegi tagokat, akik a klub történelmében mély nyomot hagytak.

Díszüléssel fejezték be fennállásuk 70. évfordulójának megünneplését

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából