Sport

Röplabda: Bácsföldvár mini trófeája nemzetközi jelentőségű

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 15. | 11:26 | Sport

A bácsföldvári Libero Röplabda Klub szombaton, május 18-án szervezi meg a harmadik nemzetközi röplabda tornát a füvön, „Bácsföldvár Mini Trófeája III-2019” elnevezéssel. A nagyszabású sportrendezvény 9 órakor kezdődik, a bácsföldvári Vojvodina Futball Klub stadionján.

A tavalyi tornán több mint 25 klub vett részt, egész Vajdaság területéről, több mint 70 csapattal, melyen  röplabdatehetségét 450 lány és klubjaik nagykövetei mutatták be, amíg idén 13 pályán, mintegy 700 résztvevő versenyez majd.

A boszniai Szerb Köztársaság területéről érkező csapatok mellett, részvételi szándékukat igazolták még futaki, szőregi, beodra-karlovai, szabadkai, nagykikindai, inđijai, apatini, szenttamási, törökbecsei, zombori, túrjai, újvidéki, pećinaci, wekerlefalvi, temerini, kaboli és óbecsei csapatok is.

Röplabda: Bácsföldvár mini trófeája nemzetközi jelentőségű

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából