Közélet

Több mint 200 végzős diák táncolt Óbecse belvárosában

Bogdanović Zorana | 2019. május. 17. | 10:51 | Közélet

A Közgazdasági-Kereskedelmi Iskola és a Gimnázium végzősei pénteken tanáraik, családtagjaik és barátaik jelenlétében, pontban délben, közösen mutatták be érettségi táncukat a városközpontban.

Az ünnepséget a két óbecsei középiskola igazgatója, Gordana Kovačev és Miodrag Basarić nyitotta meg, majd ezek után az ifjúsági és tájékoztatási kérdésekkel megbízott községi elnökhelyettes, Dane Mandić is köszöntötte az érettségiző tanulókat, sok sikert kívánva nekik további lépéseikhez az életben.

Az iskolaévet összesen 150 közgazdaságis és 70 gimnazista fejezte be, és az óbecsei középiskolás évekre a következők miatt emlékeznek majd.

Május közepe és a június hónap az érettségizőkről szól. Ez a rendezvény csak egyik volt a sok közül, amellyel a középiskola végét ünneplik. A diákokra vár még az utolsó nap megünneplése, továbbá ünnepi előadások, a legsikeresebb tanulók megjutalmazása, az érettségi vizsga, és az érettségi est, amikor a végzős középiskolások, ünnepi díszben vonulnak fel a városközpontban.

Több mint 200 végzős diák táncolt Óbecse belvárosában

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2019. május 17. | 14:15

Még több hír ebből a kategóriából