Közélet

Mintegy harminc alkotó volt az „Innova 2018/2019” kiállításon

Bogdanović Zorana | 2019. május. 17. | 12:34 | Közélet

Az „Innova 2018/2019” kiállítás rendezvényén pénteken, a Than Emlékházban, mintegy harminc óbecsei és Óbecse környéki, valamint magyarországi alkotó és újító egynapos kiállítása nyílt meg.

A kiállításon olyan találmányok voltak láthatók, mint a gyümölcssajtoló prés, a kézi malom, öntözőgépek, valamint újrahasznosítható anyagokból készült kézimunkák, festett üvegek, palackok, festmények, ékszerek, továbbá rovarirtó szerek és gombaölő anyagok, valamint növényi kivonatok.

Az ünnepélyes megnyitón a jelenlevőket Bonifárt László, a Than-fivérek Értelmiségi Kör elnöke köszöntötte, aki elmondta, hogy az „Innova” célja, a tudás átadása az új generációknak.

A rendezvényt a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör képviselői, továbbá a Samu Mihály és a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai tették ünnepélyessé.

Mintegy harminc alkotó volt az „Innova 2018/2019” kiállításon

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából