Sport

Odlični rezultati „žokica“ na jubilarnom „Volleyball open - Bečej 2009“

Vukašin Ljubojev | 4. jun. 2019. | 8:46 | Sport

Odbojkaški turnir „Volleyball open - Bečej 2009“ protekle subote proslavio je deceniju postojanja i održavanja nadmetanja najmlađih odbojkašica iz vojvođanskih gradova i šire. I ove godine kao i prethodnih ŽOK Bečej se takmičio u svih šest kategorija odnosno od 2006. godišta sve do 2011. i mlađe.

Nadmetanje i nadigravanje odvijalo se u sportskom centru „Đorđe Predin Badža“ na ukupno 13 terena. Jedan od ciljeva ovakvih turnira jeste sticanje novih poznanstava, druženje i razmena iskustava kako među trenerima tako i među samim učesnicama. 

Što se rezultata tiče, „žokice“ su osvojile i ekipne medalje ali i pojedinačne nagrade. Za 2006. godište
ekipa ŽOK BEČEJ 1 izborila je drugo mesto dok je ekipa ŽOK Bečej 2 osvojila treće. U pojedinačnim priznanjima nagrađene su: za najboljieg blokera - Nina Štrbac, najbolji smečer - Anja Marković, najbolji tehničar - Dunja Radosavljević i najbolji primač - Anđela Nikolić.

Kod 2007.  godišta „žokice“ su osvojile srebro, za najboljeg blokera proglašena je Nikolina Sekulić, dok je najbolji smečer bila Una Salak.

U konkurenciji 2010. godište i mlađe ŽOK Bečej osvoji je treće mesto a za najboljeg smečera proglašena je Anđela Dadić, dok je najbolji tehničar bila Nina Košarka.

Pored turnira, protekle nedelje „žokice“ su završile seniorsko prvenstvo Druge vojvođanske lige.

Odlični rezultati „žokica“ na jubilarnom „Volleyball open - Bečej 2009“
Ostale vesti iz ove kategorije