Kultúra

A „Szivárvány” festőcsoport 60 műalkotást állított ki

Ljubojev Vukašin | 2019. június. 6. | 12:01 | Kultúra

A „Szivárvány” festőcsoport, amely a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör keretében működik, szerdán megnyitotta hagyományos évi nagykiállítását, az óbecsei Kör Galériában.

A harminchárom amatőr művész, akik december óta dolgoztak alkotásaikon, összesen 60 műalkotást állítottak ki, a leginkább használt olajfestési technikával, amely egyúttal a leghálásabb technika is.

Évről évre észrevehető az egyre minőségesebb munka, és a művészi alkotások fejlődése, amely a közönség reakciója szerint meghaladja az amatőrizmus kereteit.

Az óbecsei remekművek mellett a Kör Galéria falait a temerini, a kamanci és a csantavéri alkotók művei is díszítik, és ami egyre több killítót vonz más helységekből is, az a családias légkör és az aktív munka, amely a „Szivárvány” festőcsoportot jellemzi.

A „Szivárvány” festőcsoport 60 műalkotást állított ki

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Csóka István Budapest

2019. június 6. | 07:45

Megnéztem a videót és láttam egy pár képet amik valóban profi módon készültek el. Gratulálok az "amatőr" művészeknek.

Még több hír ebből a kategóriából