Közélet

A Sever Đurkić ÁI legjobb tanulóinak kiosztották az elismeréseket

Ljubojev Vukašin | 2019. június. 7. | 12:33 | Közélet

Az óbecsei Sever Đurkić Általános Iskola kikísérte azt a generációt, amelynek tanulói 2011-ben ültek először az iskolapadba, hogy nyolc év után életük új fejezetébe léphessenek.

Az ünnepélyes parádét és a ballagási ünnepséget, amit az iskolában tartottak, megelőzte az óbecsei Városi Színház díjátadó ceremóniája, majd következett a felvonulás vissza az iskolába.

A Sever iskola 13 tanulója kapott Vuk-diplomát, és összesen 71 speciális diploma is ki lett osztva, továbbá a Vuk-díjasoknak meglepetésként tableteket ajándékoztak, Tara Popov, a generáció legjobb tanulója pedig egy laptopot kapott. A generáció legjobb sportolójának Aleksa Pantićot kiáltották ki.

A felvonulás után a ballagók az iskola udvarában kívánság-lufikat engedtek a magasba, majd ezek után következett a szórakozás, gazdag programmal, tombolával és egy DJ-vel, aki a jó hangulatról gondoskodott.

A diákok, akik tegnapig még az iskola legidősebb tanulói voltak, néhány hónap múlva a középiskolák legfiatalabb diákjaivá válnak. Előttük van még a záróvizsga, ami június 17-én kezdődik anyanyelvből. A matematikai teszteket június 18-án, a kombinált teszteket pedig június 19-én írják.

A Sever Đurkić ÁI legjobb tanulóinak kiosztották az elismeréseket

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából