Közélet

A Labud Pejović IEI-ben megemlékeztek a Környezetvédelmi Világnapról

Ljubojev Vukašin | 2019. június. 7. | 12:37 | Közélet

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából, a Kolibri óvoda óvodásai, az óvónőkkel együtt, pénteken a Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény központi teraszán, ahol szép idő esetén folynak a kicsinyek aktivitásai, elhelyezték és befestették azokat a szemetes kannákat, amelyekben a jövőben az újrahasznosítható anyagokat gyűjtik.

Az óbecsei Gimnázium tanulói ebből az alkalomból a Kolibri óvodának ajándékoztak két madárházat, a tízből, amit a projekt oktatás alatt elkészítettek. A madárházakat még pénteken a fákra helyezték, az óvodások pedig helyet csináltak benne az új vendégeknek.

A kollektíva és az óvónők egész éven keresztül oktatják az óvodásokat a környezetvédelemre. A parkok látogatásával és a hulladék, a műanyag és a szerves hulladék mindennapi szétválogatásával, a gyerekeknél időben fejlesztik a tudatos környezetvédelmet.

A Labud Pejović IEI-ben megemlékeztek a Környezetvédelmi Világnapról

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából